Om oss

L. Johansen har drevet med salg av jakt- og fiskeprodukter siden 1875.

Gjennom disse årene har vi bygd opp en unik kunnskap på området.Vi har noen av de dyktigste fagfolkene i Namdalen innen Jakt og fiske og fritid. Dette gjør at vi har nær kjennskap til våre produkter og ikke minst bruken av de. Så kom gjerne innom for en prat eller hyggelig handel.

Hos L. Johansen er du alltid velkommen.

 

Ekspertise, Erfaring og Kvalitet er våre tre kjerneverdier.

Ekspertise: Vi har noen av de dyktigste fagfolkene i Namdalen og Norge innen Jakt og fiske. Dette gjør at vi har nær kjennskap til våre produkter og ikke minst bruken av de.

Erfaring: L. Johansen har drevet med salg av jakt og fiske-produkter siden 1875. Gjennom disse årene har vi bygd opp en unik kunnskap på området. Vår butikk ligger midt i smørøyet, nære de områder hvor produktene brukes til daglig. Den kjente elven Namsen renner ut rett ved vår butikk. Dette gir oss kontinuerlig tilbakemelding fra forbrukere. Ansatte ved L.Johansen bruker og tester selv mange av produktene vi selger, og kjenner derfor til hvordan de brukes best. Her er det ikke bare snakk om teorikunnskaper !

Kvalitet: L. Johansen er kjent for å levere produkter av meget høy kvalitet. Bare de beste merkevaren tilbys da vi tror dette er fornuftig på lang sikt. Vi fører produkter som har gjennomgått tester, og vurderer kontinuerlig kvaliteten på eksisterende produkter.

 

Historien bak L. Johansen

Forretninga ble stiftet av Ludvig Johansen som opprinnelig kom i fra Mo i Rana. Han kastet sitt syn på Namsos i 1875 som da var en ung by og en by i sterk vekst. Han hadde vært på “mælamartnan” og stiftet bekjentskap med handelen som foregikk der, mellom bønder, fiskere og byfolk.

Fram til våren 2007 var driften todelt med kolonialforretning samt jakt- og fiskebutikk. I mai 2007 ble kolonialdriften avviklet, og selskapet satser i dag utelukkende på salg av fritidsklær, jakt- og fiskerelaterte produkter.