Ivar Lund
Daglig leder
Ivar har alltid brent for jakt, fiske og friluftsliv. Han har jaktet siden han var 15år og runder nå sitt førtiende år som jeger. Fiske i både elv, sjø, fjell og fugljakt tar store deler av Ivars fritid. Med sine 33års bransje erfaring, vet vi at det er svært få i vår bransje som kan vise til like god kompetanse.

 

Stig Jønsson
Fiskeansvarlig
Stig vokste opp på Trofors med ville fjell og lakseelva like utenfor stuedøra. Tosenfjorden var også innen rekkevidde og alle disse mulighetene ble flittig benyttet opp gjennom gutteårene og i voksen alder, sommer som vinter. Når alderen tillot ble også jakt en del av friluft interessen. Stig har arbeidet i bedriften siden 98’ med fiskeavdelingen som hovedansvar. Hans erfaringer og god kompetanse er et viktig verktøy til fornøyde kunder.

 

Oddrun Tingstad
Klesansvarlig
Oddrun har vokst opp på Skogn. I 1987 startet hun å jobbe i sportsbutikk på Levanger hvor hun i løpet av 22 år opparbeidet seg en bred og god erfaring både innen tekstil, trim, ski og friluftsliv.

På høsten 2011 startet Oddrun hos L. Johansen med tekstilavdelingen som sitt hovedfelt, men bidrar også godt på andre avdelinger med sin gode kompetanse.

Vi kolleger pleier å si at Oddrun er den største jegeren av oss alle, som med sine amorøse piler traff bonden på Lilleøen Gård under ”Jakten på kjærligheten” i -07. På gården er hun også delaktig i tilrettelegging for gårdens tilreisende lakseturister, men tar også en tur ut på elva eller en løpetur når mulighetene er til stede. Om vinteren tar hun gjerne en skitur.