L. Johansen

Produktmeny

Klikk på undermenyene for å komme fram til produktene

Følg oss på Facebook

   Her får du informasjon om

   * Våre verdier

   * Ansatte

   * Butikken i Namsos

   * Historien Bak L. Johansen AS

Ekspertise - Erfaring - Kvalitet

Ekspertise, Erfaring og Kvalitet er våre tre kjerneverdier.

 

 Ekspertise: Vi har noen av de dyktigste fagfolkene i Namdalen og Norge innen Jakt og fiske. Dette gjør at vi har nær kjennskap til våre produkter og ikke minst bruken av de.   

 

 Erfaring: L. Johansen har drevet med salg av jakt og fiske-produkter siden 1875. Gjennom disse årene har vi bygd opp en unik kunnskap på området. Vår butikk ligger midt i smørøyet, nære de områder hvor produktene brukes til daglig. Den kjente elven Namsen renner ut rett ved vår butikk. Dette gir oss kontinuerlig tilbakemelding fra forbrukere. Ansatte ved L.Johansen bruker og tetser selv mange av produktene vi selger, og kjenner derfor til hvordan de brukes best. Her er det ikke bare snakk om teorikunnskaper ! 

 

 Kvalitet: L. Johansen er kjent for å levere produkter av meget høy kvalitet. Bare de beste merkevaren tilbys da vi tror dette er fornuftig på lang sikt. Vi fører produkter som har gjennomgått tester, og vurderer kontinuerlig kvaliteten på eksisterende produkter.

 

Nøkkelpersonell


 Ivar Lund

Daglig leder.


Ivar har alltid brent for jakt, fiske og friluftsliv. Han har jaktet siden han var 15år og runder nå sitt førtiende år som jeger. Fiske i både elv, sjø, fjell og fugljakt tar store deler av Ivars fritid. Med sine 33års bransje erfaring, vet vi at det er svært få i vår bransje som kan vise til like god kompetanse.

 

Stig Jønsson

Fiskeansvarlig.

 

Stig vokste opp på Trofors med ville fjell og lakseelva like utenfor stuedøra. Tosenfjorden var også innen rekkevidde og alle disse mulighetene ble flittig benyttet opp gjennom gutteårene og i voksen alder, sommer som vinter. Når alderen tillot ble også jakt en del av friluft interessen. Stig har arbeidet i bedriften siden 98’ med fiskeavdelingen som hovedansvar. Hans erfaringer og god kompetanse er et viktig verktøy til fornøyde kunder.

 

Oddrun Tingstad

Klesansvarlig.

 

Oddrun har vokst opp på Skogn. I 1987 startet hun å jobbe i sportsbutikk på Levanger hvor hun i løpet av 22 år opparbeidet seg en bred og god erfaring både innen tekstil, trim, ski og friluftsliv.

På høsten 2011 startet Oddrun hos L. Johansen med tekstilavdelingen som sitt hovedfelt, men bidrar også godt på andre avdelinger med sin gode kompetanse.

Vi kolleger pleier å si at Oddrun er den største jegeren av oss alle, som med sine amorøse piler traff bonden på Lilleøen Gård under ”Jakten på kjærligheten” i -07. På gården er hun også delaktig i tilrettelegging for gårdens tilreisende lakseturister, men tar også en tur ut på elva eller en løpetur når mulighetene er til stede. Om vinteren tar hun gjerne en skitur.

 

Simen André Mjønes

IT-ansvarlig.

 

Simen er vår IT ansvarlige og yngste mannen på laget. Han fikk i ung alder interesse for sportsfiske og tilbringer mye tid ved elvebredden eller ved et stille og spennende vann oppe på fjellet. De siste 6 årene er også småviltjakt blitt en hobby som Simen bruker mye tid på.

Som yngstemann på laget bidrar også Simen med nytenkning innad og ut mot vårt marked.

  

Butikk Bilder

Velkommen inn!
Velkommen inn!
Klesavdeling
Klesavdeling
Klesavdeling
Klesavdeling
Fiskeavdeling
Fiskeavdeling
L.J Peis'n
L.J Peis'n
Våpenvegg
Våpenvegg
Våpenvegg
Våpenvegg
Oddrun
Oddrun
Stig
Stig
Ivar
Ivar

Historien bak L.Johansen

L. Johansen AS ble etablert i Namsos, Nord-Trøndelag i 1875 av kjøpmann Ludvig Johansen. L. Johansen er byens eldste forretning og driver med salg av jakt- og fiskeutstyr.


Forretninga ble stiftet av Ludvig Johansen som opprinnelig kom i fra Mo i Rana. Han kastet sitt syn på Namsos i 1875 som da var en ung by og en by i sterk vekst. Han hadde vært på "mælamartnan" og stiftet bekjentskap med handelen som foregikk der, mellom bønder, fiskere og byfolk.

Fram til våren 2007 var driften todelt med kolonialforretning samt jakt- og fiskebutikk. I mai 2007 ble kolonialdriften avviklet, og selskapet satser i dag utelukkende på salg av jakt- og fiskerelaterte produkter.